Menu Sluiten

Bijhorende Bureautafels Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over bijhorende bureautafels op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Bijhorende Bureautafels Op Maat

Slapen | Meubilair | Keuken | Meubelmakerij | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bijhorende bureautafels op maat

home keukens meubelen onze werkwijze merken faq contact vareno nieuws meubelen wilt u uw bestaande badkamer een nieuwe look geven zonder het sanitair volledig te vernieuwen heeft u een verloren kamertje of kan u door de afmetingen in de detailhandel niet terecht voor uw meubilair vareno maakt voor elke ruimte het ideale meubel. Alle interieurschrijnwerk kan u bij vareno laten maken badkamermeubilair een slaapkamer een bureau al dan niet met bijhorende kasten een tvmeubel een bar of waar u ook maar altijd van droomde. Vareno biedt u een oplossing voor elk opbergprobleem. Een sobere en strakke kastenwand een stijlvolle klassieke vitrinekast een ruime inloopdressing of een schoenenkast om een verloren ruimte onder een trap beter te benutten bijhorende bureautafels op maat zorgt voor een snelle ROI Maatkasten met schuifdeuren zijn ruimtebesparend en uiterst functioneel. Schuine muren vormen geen probleem. Een korte of lange hang brede legvlakken of smallere vakj.

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings bureaukasten burelen wij richten burelen in met bureaukasten voor zowel professionele als particuliere doeleinden. Onze kasten worden voorzien van verstevigde leggers om de draagkracht van dossiers te garanderen. Met uittrekbare tabletten zorgen we voor extra werkruimte. De achterste kastdelen zijn dan weer vlot bereikbaar door gebruik te maken van laden en mappenladen bureautafel op maat ingewerkte of bijhorende bureautafels worden tevens op maat gemaakt ook hier kan u kiezen voor een ergonomische werkplek door gebruik te maken van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau meer over bijhorende bureautafels op maat Onze realisaties niets is standaard in elke bureauruimte maken wij voor u de meest handige opstelling en indeling voor uw bureau of .

Meer informatie over Bijhorende bureautafels op maat

home nieuws advies interieur decoratie accessoires art lederwaren contact u bent nu hier home advies interieur advies interieur voor relaxe momenten zetels met bijhorende kussens . Bij atelier priveacute kan je ook terecht voor het laten overtrekken van oude zetels. Voor duurzaam meubilair alle meubelen kunnen op maat gemaakt worden zoals tafels kastjes bureautafels salontafel….. Trees decock begijnenbosstraat ieper gsm tel. be infoatelierprive.be home nieuws advies interieur decoratie accessoires art lederwaren contact vraag onze nieuwsbrief aan .