Menu Sluiten

Aanbod Kasten Op Maat Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over aanbod kasten op maat antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Aanbod Kasten Op Maat Antwerpen

Meubilair | Keuken | Interieur | Meubelen | Slapen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod kasten op maat antwerpen

inbraakbeveiliging domotric leuven domotric home over ons aanbod realisaties producten contact home over ons aanbod realisaties producten contact cls ukanimationslideleft delay cls ukanimationslideleft delay aanbod inbraakbeveiliging algemene elektriciteitswerken poortautomatisering zelf electriciteit leggen cls ukanimationslideright delay cls ukanimationfade delay inbraakbeveiliging en brandbeveiliging zijn belangrijk voor het beschermen van uw gebouw en de mensen erin voor jouw inbraakbeveiliging en brandbeveiliging werk met topinstallaties en een erkende installateur. Veiligheid gaat boven alles waarom de juiste brandbeveiliging of inbraakbeveiligin.

bebra keukens badkamers dressings contact contacteer ons voor vrijblijvende informatie stuur ons een bericht contacteer ons straatsburgdok noordkaai antwerpen emailprotected home keukens keukenkasten en keukeneilanden op maat van uw droomhuis keukens ontwerpen en plaatsen is al jaren onze passie en specialiteit in de provincie antwerpen. Onze vakmannen en ontwerpers werken nauw samen waardoor wij een optimaal aanbod garanderen en kunnen voldoen aan al uw wensen aanbod kasten op maat antwerpen vlug rendement Onze keukens komen in alle stijlen en formaten bij ons vindt u hoe dan ook uw droomkeuken. In uw zoektocht naar de ideale keuken houden we rekening met uw budget en uw stijl. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en bekijk ons aanbod op de website. Met een keuken op maat kan je jouw kookruimte optimaal benutten volgens de indeling en opbouw die jij wenst. Kwaliteitsvol materiaal en moderne keukens in de keuken bent u ongetwijfeld druk in de weer belangstelling in de prijs van aanbod kasten op maat antwerpen Om efficint aan het werk te kunnen gaan is de inrichting van uw keukenkasten van prioritair belang. Naast de functionaliteit.

Feiten over Aanbod kasten op maat antwerpen

times notification some text.. Toggle navigation home aanbod media realisaties over ons contact times enter your location times times enter your address or zip code home aanbod overzicht grotehondstraat in de geliefde wijk zurenborg grotehondstraat r antwerpen antwerpen times pdf close foto s plattegrond pdf grotehondstraat in de geliefde wijk zurenborg grotehondstraat r antwerpen antwerpen property id posted dagen foto s plattegrond omschrijving super leuk appartement studio in de geliefde wijk zurenborg . Het appartement aan de grotehondstraat is ongeveer vierkante meter groot. Het appartement heeft een geinstalleerde keuken met oven vaatwasser en een kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche lavabo en toilet. Het appartement is in overleg beschikbaar tegen een prijs van euro met euro servicekosten incl. Water lees meer kenmerken woon leefruimte diverse keuken koelkast wasbak vaatwasser oven diver.